Om Johannitterne

Hvem er vi?

Den spæde begyndelse
Johannitterne er et 7 mandshold bestående af gymnasieelever fra Johannesskolen på Frederiksberg. Det hele startede som et spædt initiativ i et skolefrikvarter, hvor man fik den idé, at der skulle foregå flere sociale aktiviteter uden for skoletiden, og derfor blev det foreslået, at man skulle danne sit eget fodboldhold. Der blev hurtigt samlet støtte til idéen, og snart havde man samlet et helt hold. Herefter blev forskellige fodboldklubber kontaktet, da man ikke blot kan stille et hold uden at være tilknyttet klub. Med hjælp fra Vanløse IF blev holdet således officielt dannet d. 24. januar 2006.

Læs resten af Johannitternes historie her!

Værdier

Hos Johannitterne er vore værdier fundamentet i foretagendet. De er grundlaget for den måde, vi arbejder på, og vi bruger værdierne aktivt i dagligdagen, såvel med spillerne på banen som i resten af vores organisation. Vi anser følgende værdier - der alle har rod i Johannitternes historie og udvikling - som de bærende i den måde vi handler på.  • Vilje - der sammenfatter mod og fight.
  • Ambitioner -der signalerer, at Johannitterne er et offensivt hold og vil overskride sportslige og kommercielle grænser. Af ambitioner udspringer stolthed over det, vi har opnået indtil videre. Og det er vores professionelle tilgang til fodbold og forretning der gør os i stand til at have ambitioner.
  • Engagement - der fremhæver den glæde og entusiasme, der knytter sig til at være en del af Johannitterne, passion hos fans og frivillige og den sociale ansvarlighed, som udspringer af engagementet.
  • Show - der udtrykker den fodboldfest, det skal være at gå til fodbold på Johannitternes hjemmebane Vanløse Idrætspark og følge Johannitterne på udebane.

Vision

Gennem positive fodboldoplevelser, sportslige og økonomiske resultater vil vi skabe værdi for vores samarbejdspartnere, tilskuere og fans samt for de der føler et tilhørsforhold til Johannitterne, og for os selv. Vi vil fastholde og udvikle vores sympatiske, ægte og sociale ansvarlige image og styrke den positive branding.


Kontakt os

Grundet manglende kontorplads kan Johannitterne på nuværende tidspunkt kun kontaktes i 3.y Johannesskolen.

Morten Grønnegaard Sportschef + administrerende direktør

Anton Hammershøy Viceanfører og Sportschef

Andreas Kiplev Anfører

Kristian Vest Pressechef og webmaster
Mail: pressechef@johannitterne.dk

Regskab i Excel-format fra 2007 Regnskab i Excel-format fra 2006


Retur til foregående

Featured spillerprofil

Morten

Topscoreliste

  • Frede: 8
  • Morten: 8
  • Mathias: 1
  • Aksel: 1

Sidste kamp

Turnering
Johannitterne - Bk. Skjold
Lørdag d. 18/10 kl. 11.00
Engen

Forrige kamp

Turnering
Amager FF - Johannitterne
Lørdag d. 11/10 kl. 11.00
John Tranums Alle