Copyright

Indhold

Rettigheder: Johannitterne ejer - med mindre andet fremgår af johannitterne.dk - alle rettigheder til alt materiale på johannitterne.dk som er det eneste officielle website for Johannitterne.

Kopiering: Ved enhver brug af tekst og statistisk materiale eller lignende fra johannitterne.dk skal en klar kildehenvisning finde sted uanset hvor materialet anvendes. Med mindre andet er angivet, er det ikke tilladt at foretage kopiering af billeder eller mediaklip fra johannitterne.dk til brug andetsteds.
Ophavsretslovens § 3 og 11 gælder i forbindelse med brug af materiale fra johannitterne.dk. Citerer du fra johannitterne.dk, bør det ske ud fra god skik i henhold til Ophavsretslovens § 22.

Links: Det er ikke tilladt at etablere links til johannitterne.dk på en sådan måde at johannitterne.dk fremtræder i det fremmede websites frame. Johannitterne er ikke ansvarlig for indholdet på websites som johannitterne.dk linker til.

Kontakt: Er du i tvivl om hvad du må kopiere, så kontakt venligst Johannitterne


Gæstebog

Johannitterne inviterer alle med interesse i vores klub til at give deres mening om klubbens virke til kende via denne gæstebog. Kommentarer modtages således med glæde og kan være en rigtig god inspiration, dog vil de ikke altid blive besvaret enkeltvis. Kommentarerne skal være relevante for klubbens virke og kan maksimalt være på 1000 tegn. Indlæg skal overholde god skik og tone. Pressechefen forbeholder sig ret til at fjerne indlæg uden forudgående begrundelse eller varsel.


Retur til foregående

Featured spillerprofil

Morten

Topscoreliste

  • Frede: 8
  • Morten: 8
  • Mathias: 1
  • Aksel: 1

Sidste kamp

Turnering
Johannitterne - Bk. Skjold
Lørdag d. 18/10 kl. 11.00
Engen

Forrige kamp

Turnering
Amager FF - Johannitterne
Lørdag d. 11/10 kl. 11.00
John Tranums Alle