Overblik

Faciliteter

Over halvdelen af engen er dækket af slået græs, og det er på disse arealer Johannitterne spiller deres hjemmekampe. Ud over fodbold er Engen bl.a. velegnet til motionsløb eller blot en stille gåtur (2,6 km i omkreds). På engens vestside findes enkelte kondiredskaber samt to grille, der frit kan benyttes. Desuden er der to legepladser tilknyttet området (se kortet). Arealer på engen udlånes til afholdelse af arrangementer og fodboldspil. Henvendelse om lån skal ske til Vej & Park, Forvaltningskontoret tlf. 33 66 35 00.


Indgangsforhold

Indgangsforholdene for såvel hjemmeholdets som udeholdets fans er fuldstændig valgfri for den enkelte, så man kan altså frit vælge, hvilken af Engens 8 indgange, man vil benytte. (Se kortet)


Handicapforhold

Handicappede skal være opmærksomme på, at der i forbindelse med enkelte indgange til Engen skal forceres broer med enkelte trappetrin. Der opfordres derfor til at handicappede benyttede én af indgangene i enderne. I forbindelse med kiosken ”damhuskanten” er der desuden handicaptoiletter at finde (se kortet).


Tilskuerpladser

Vi har valgt ikke at have faste pladser, og derfor er det op til den enkelte at finde sig en plads på én af de fire sider af banen. Dog opfordres der til, at man placerer sig sammen med sine ligesindede og helst i god afstand fra modstanderens faggruppe, så der ikke opstår uroligheder.


Familiecenter

Der er en del bænke rundt omkring langs Engen, hvilket er det perfekte sted for familier med mindre børn at opholde sig, så de slipper for at stå op under hele kampen. Desuden er de to legepladser glimrende familieområder.


Medier

Pressen bedes venligst benytte siden mod træerne både for vores og deres egen skyld for at få de optimale forhold.


Retur til foregående

Featured spillerprofil

Morten

Topscoreliste

  • Frede: 8
  • Morten: 8
  • Mathias: 1
  • Aksel: 1

Sidste kamp

Turnering
Johannitterne - Bk. Skjold
Lørdag d. 18/10 kl. 11.00
Engen

Forrige kamp

Turnering
Amager FF - Johannitterne
Lørdag d. 11/10 kl. 11.00
John Tranums Alle