Kampreferat 29. semptember 2008

Knebent nederlag i målorgie

Det er ikke hver dag, at man scorer 5 mål og taber en fodboldkamp! Men det var netop tilfældet, da Johannitterne gæstede rækkens tophold Olympia ÅK, der frem til sommeren 2008 slog deres folder som 11-mandshold i Serie 2. Hele 12 mål blev sat ind i løbet af en kamp, der i perioder blev spillet i et tempo langt over vanlig standard.

Således kom Olympia buldrende som lyn og torden fra kampens første fløjt, men alligevel kunne Frede banke den første bold i kassen efter et lynhurtigt kontraangreb. Det betød samtidig, at kampens dommer desværre valgte at rykke kampen til en anden bane i helt andre størrelsesforhold.

På denne enorme bane fik Olympia væsentligt mere plads at boltre sig på, mens Johannitterne var noget langsommere til at vænne sig til de nye forhold. Knap var kampen fløjtet i gang igen, før Olympia havde scoret 3 kasser, hvilket primært skyldtes kluntet forsvarsspil og en målmand i skikkelse af den i starten vikarierende Mathias, der ikke var helt skarp i sin indgriben.

Dog må Hansen påtage sig den største skurkerolle i form af sit forsinkede fremmøde, og først da han meldte sin ankomst mellem stængerne, kom der ro på kampen. Olympia fik dog scoret en enkelt gang mere inden pausen, der var særdeles kærkommen for Johannitterne til at få snakket taktikken igennem.

Det viste sig hurtigt at bære frugt fra 2. halvlegs start, hvor Johannitterne lykkedes med et højere og mere fuldkomment pres på Olympia, der begyndte at vise defensive svaghedstegn. Dette udnyttede gæstespilleren Daniel, der spillede en rigtig god kamp på midtbanen, til at score 2 gange efter sublimt kontraspil med Frede og Morten i oplæggernes rolle.

I mellemtiden havde Olympia dog også fået bolden i nettet 2 gange efter tilfældige returbolde, som Hansen var chanceløs på. Hansen gjorde det som altid rigtig godt i målet, hvor han i flere gange agerede redningsmand med sin aggressive indgriben og sublime refleksredninger, når det brændte allermest på.

Det lykkedes Frede at bringe fornyet spænding i kampen med endnu en scoring direkte på frispark, men kort efter svarede Olympia igen i den anden ende. Johannitterne tabte dog ikke modet, og kort efter kunne gæstespilleren Scheel på smukkeste vis heade et perfekt hjørnespark fra Daniel i nettet.

Trods højt tryk de sidste minutter lykkedes det ikke Johannitterne at komme tættere på at tage point med hjem, og 7-5 blev altså resultatet af en særdeles underholdende kamp, hvor Johannitterne fik vist, at de kan være med mod selv de allerbedste hold.