Kampreferat 11. oktober 2008

Håbløs indsats på Amager

Der var ikke meget at glæde sig over, da Johannitterne gæstede bundholdet Amager FF i sæsonens sidste udekamp. Stort set intet lykkedes for Johannitterne, om end AFF’s sejr på 4-1 var en kende for stor. Trods nederlaget beholder Johannitterne sin 4.-plads i puljen inden sidste spillerunde.

Efter kampe mod ligaens to tophold skulle Johannitterne i kampen mod Amager FF omstille sig på at have bolden langt mere, mens det var modstanderen, der nu satsede på kontrachancer. Men en langhåret bane indbød ikke ligefrem til hurtigt pasningsspil, og den kraftige vind gjorde bestemt heller ikke høje bolde nemmere.

Med hele 4 spiller med udefra blev 1. halvleg således en særdeles rodet affære uden mange sammenhængende afleveringer. Efter et kvarter lykkedes det lidt heldigt Amager FF at bringe sig foran, mens Johannitterne svarede igen i den anden ende med en bunke halvsløje afslutninger.

2. halvleg blev ikke meget anderledes. Amager FF scorede endnu engang, og Johannitterne fortsatte med at brænde sine chancer. Dog blev afslutningerne efterhånden af lidt højere kvalitet. Kun én enkelt gang lykkedes det at spille sig simpelt igennem, da gæstespilleren Daniel med 5 minutter tilbage spillede bandespil med Anton og afsluttede sikkert uden for målmandens rækkevidde.

Johannitterne smed herefter flere mand frem i et forsøg på at fremtvinge en udligning, men i stedet kunne Amager FF lukke kampen efter passivt forsvarsspil fra Johannitterne. Frustrationerne var tydelige hos Johannitterne, der oven i købet lod endnu et mål gå ind inden dommerens slutsløjt.

4-1 var utvivlsomt et misvisende resultat af kampen, men Johannitternes håbløse indsats kan man ikke forvente point mod selv de dårligste hold i puljen. Trods nederlaget beholder Johannitterne deres 4.-plads, som kan cementeres i årets sidste kamp, lørdag d. 18. oktober på hjemmebane mod BK Skjold.