Kampreferat 30. maj 2008

Manglende bredde kostede point

Efter hele tre afbud på selve kampdagen var det en lidt amputeret trup, der stillede op til kamp i sommervarmen. Dette blev udslagsgivende for kampens resultat, der endte 2-0 til hjemmeholdet KFUM. At spille hele 2. halvleg uden udskiftere var mere end Johannitterne kunne overkomme og havde derfor ikke tilstrækkeligt at skyde med til sidst.

Forklaringen skal findes i kampens dramatiske højdepunkt, hvor gæstespilleren Daniel i en luftduel om bolden stødte frontalt ind i KFUM’s målmand, hvilket medførte en tur på skadestuen, hvor man kunne melde om en mindre hjernerystelse og en forstuvet skulder.

1. halvleg startede ellers som altid ganske godt, og Johannitterne fik hurtigt skabt sig et overtag, der også udmøntede sig i nogle ganske pæne chancer. Men efterhånden som trætheden begyndte at melde sig fik KFUM bedre fat, og det var måske også netop trætheden der fremkaldte et mærkeligt, uprovokeret selvmål fra Kiplev.

I 2. halvleg kom Johannitterne aldrig rigtig ordentlig op i gear, og et målmandsbytte mellem Hansen og Don kunne ikke puste tilstrækkelig energi i spillet. Alligevel tilspillede Johannitterne en del gået muligheder i kontraspillet, men bolden ville altså bare ikke ind i denne kamp. Til gengæld ville bolden gerne ind endnu engang i Johannitternes mål, da KFUM-angriberen flot fyrede af fra en ganske spids vinkel.

Igen kan Johannitterne på ingen måde være tilfredse med resultatet, og igen var det én af de kampe, som man burde have vundet. Men det vil kræve en langt højere effektivitet foran målet, og samtidig er en bredere udskiftningsbænk en nødvendighed, hvis man skal kunne klare sig på konditionen.