Kampreferat 4. maj 2008

Varm dag på Engen

Johannitterne løb ind i sæsonens først nederlag, da B1908 gæstede Engen på en varm, solbeskinnet søndag formiddag. Kampen blev på mange måder en gentagelse af holdenes møde i efteråret, hvor en udvisning til Johannitterne 10 minutter før tid gjorde udslaget.

Johannitterne kom ellers bedst fra start og fik hurtigt skabt et par chancer. Efterhånden kom B1908 dog bedre med, hvilket udmøntede sig i to scoringer i 1. halvleg, hvorimod det ikke lykkedes Johannitterne at udnytte deres muligheder.

2. halvleg kom til at præg af den stigende varme, der hurtigt udmattede kampens aktører. Spillet foregik skiftevis i den ene ende og den anden ende uden noget videre spil på midten. På et hjørnespark lykkedes det Anton at opsnappe bolden og sendte med et flot spark bolden i kassen uden chance for målmanden.

Efterfølgende havde især Frede en række store mulighed for at udligne, men bolden ville bare ikke ind. I stedet fik Frede gult kort for en fældning som sidste mand. B1908 fik udbygget herefter føringen, og slutresultatet blev således 1-3.