Kampreferat 17. april 2008

Storsejr i sæsonåbner

Johannitterne lagde godt fra land med deres hidtil største sejr på 9-0 mod BK Hekla. Der var ganske enkelt klasseforskel, og sejren var ikke ét mål for stor. Kampen var ellers blevet aflyst, da Heklas hjemmebane stod under vand, men i sidste øjeblik lykkedes det at flytte kampen til Engen.

Lige fra første fløjt lagde Johannitterne an til et massivt pres på Hekla, der ikke på noget tidspunkt rigtig fik et ben til jorden. Dette udmøntede sig også hurtigt i en scoring fra Aksel, der således kunne indlede sit forsvar på den topscorerværdighed, som han har kunnet bryste sig med de seneste to sæsoner. Målet blev hurtigt fuldt op af to mål fra Morten efter oplæg fra Münther, der mod 1. halvlegs afslutning selv kunne score til pauseresultatet 4-0.

Fra 2. halvlegs start fortsatte Johannitterne ufortrødent og fik hurtigt udbygget føringen ved et flot langskud fra Kiplev. Münther kandiderer ligeledes til kampens mål med sit efterfølgende skud klinet op i hjørnet af målet. Don blev også sat i angrebet i håbet om, at han kunne score sit første mål for Johannitterne, men en kæmpe afbrænder, hvor han blot 2 meter fra mål formåede at skyde over, tydede ikke på at dette skulle blive en realitet.

I stedet udbyggede Aksel og Morten føringen med endnu et mål hver. Men så skete det utænkelige: I kampens døende sekunder opstod der lidt klumpspil foran Heklas mål, og inde på stregen dukkede ingen andre end Don op, der på utrolig vis fik kastet sig frem mod bolden og prikket den i mål! I sin efterfølgende jubel lykkedes det ham oven i købet at tildrage sig en udvisning, idet han ikke kunne holde trøjen på.

Dette fik dog ingen betydning, da dommeren kort efter fløjtede kampen af til slutstillingen 9-0. Kampen var bemærkelsesværdig på flere måder: Alle 10 mand i truppen var for første gang nogensinde mødt op, Johannitterne vandt deres største sejr nogensinde og ikke mindst fik Don scoret sit første mål nogensinde for Johannitterne.