Kampreferat 20. oktober 2007

Komplekset fortsætter

Der har efterhånden tegnet sig en negativ stime af nederlag til Johannitterne, og udekampen mod FC Culpa blev ingen undtagelse. Men hvad der er mere utroligt er, at 4 af de sidste 5 kampe er forløbet efter næsten samme mønster: Modstanderen bringer sig foran, Johannitterne får kæmpet sig tilbage til en udligning men til sidst trækker modstanderen alligevel det længste strå.

Således gik der ikke mange minutter, før Johannitterne var bag ud 2-0 på to mål efter godt kontraspil. Men så tog Münther sagen i egen hånd og bankede bolden op i det korte hjørne uden chance for målmanden. Kort efter kunne Culpa dog udbygge føringen efter halvsvagt forsvarsspil af Mathias, der har koncentrationsvanskeligheder efter en sen bytur.

Men trods pausestillingen 3-1 var Johannitterne fulde af selvtillid til 2. halvleg. Der gik da heller ikke mange minutter, inden Frede kunne krone et flot angreb med en reducering. Troen på sejren var for alvor tilbage, da den evige gæstespiller Torp var på pletten med et hårdt og præcist langskud.

Men med Culpas mål til 4-3 skete der det, Johannitterne har oplevet så mange gange før i denne sæson. Dette tvang Johannitterne længere frem på banen, og symptomatisk for Johannitternes manglende held i de afgørende situationer lykkedes det Culpa at udbygge føringen på angrebet efter, at Johannitterne åbenlyst blev snydt for et straffespark. Culpa fik også bragt sig på 6-3, inden dommeren kunne fløjte kampen af.

Johannitterne kunne konstatere, at de trods en ellers glimrende kamp med mange gode angreb og flotte mål endnu engang trak det korteste strå i spillet om de små marginaler. Efter en stribe nederlag i træk mangler der nu kun en enkelt kamp, hvor bundholdet Skovshoved IF venter, så måske får Johannitterne snart vendt komplekset.