Kampreferat 29. august 2007

Første sejr i hus

Endelig havde Johannitterne marginalerne på deres side i udebanekampen mod BK Frem, som sidste sæson indkasserede en røvfuld på 6-0. Siden hen er holdet dog blevet styrket, så det blev ikke helt så let, som man ellers kunne have håbet på.

Johannitterne lagde fra start et moderat pres på Frem, hvilket hurtigt udmøntede sig en flot scoring fra Thor, hvor han på et sidelæns ryk fra højre mod venstre med venstrebenet sendte bolden op i højre målhjørne uden chance for målmanden. Få minutter senere gjorde Münther ham kunsten efter, men så stoppede målfesten også.

Den optimistiske stemning fra hele holdet gjorde dog spillerne lidt for overmodige, hvilket banede vejen for en kontrascoring til hjemmeholdet. Kort før pausefløjtet fik Frem udlignet på efter et frispark på stolpen, hvor Johannitterne fuldstændig svigtede deres markeringer. I pausen blev der først og fremmest snakket om at have større fokus på modstanderens frie mand centralt, hvor det meste af spiller gik over.

Dette skulle da også vise sig at blive en vigtig årsag til fremgangen i 2. halvleg, hvor Frede åbnede ballet med et indlæg, der sejlede ind over målmanden og direkte i mål. Igen fik Frem dog udlignet efter en klumpspilsituation. Men Johannitterne holdt hovedet koldt, og Aksel og Thor sørgede for en fortjent sejr på 5-3.