Kampreferat 14. august 2007

Halvsvag sæsonstart

Johannitterne leverede en temmelig halvsløj indsats i deres åbningskamp på efterårssæsonen 2007 ude mod ØKF efter en lang sommerpause, hvor formen for de fleste spillere har fået et gevaldigt dyk. Selvom Johannitterne var mest i boldbesiddelse formåede man ikke at tilspille sig særlig mange chancer, og kun Thor havde held og dygtighed til at sende bolden i netmaskerne. Han fik dermed udlignet hjemmeholdets tidlige føring, og 1-1 var også stillingen ved pausen.

2. halvleg lignede meget den første, og igen kom ØKF foran efter en kontra. Men i stedet for endnu en udligning, måtte Johannitterne indkassere endnu et mål som konsekvens af den offensive satsning. En vigtig forklaring på 3-1-nederlaget er uden tvivl Hansens fravær på målmandsposten, som Morten og Frede måtte dele imellem sig med blandet succes.