Kampreferat 21. maj 2007

Knebent nederlag

Efter 4 ligasejre i træk stoppede stimen, da formstærke B93 gæstede Engen. Johannitterne kunne stille med en trup på 10 mand, hvor topscorer Aksel var erstattet med Torp, der flere gange har stået på sidelinien, ligesom han kom på banen i kampen mod FREM. Stefan, Johannitternes historie- og idrætslærer, var dagens dommer, og flere tilskuere havde også fundet vej til den solbeskinnede bane.

B93 viste fra kampens start, hvorfor de havde vundet 3 kampe i streg. Deres hurtige, direkte angrebsspil voldte Johannitternes forsvar store problemer, hvilket hurtigt udmøntede sig i en scoring. Kort efter kunne B93 udbygge deres føring, men herfra fik Johannitterne bedre fat i kampen. Trods store chancer blev det dog ikke til nogen reducering før pause, så stillingen var altså 2-0 til gæsterne fra B93.

2. halvleg startede næsten lige så dårligt for Johannitterne, idet B93 med det samme udbyggede deres føring efter en misforståelse mellem Kiplev og Hansen., hvor en forholdsvis let bold fik lov at løbe hele vejen ind i netmaskerne. Men herfra tog fanden ved hjemmeholdet, der gennemførte det ene flotte angreb efter det andet, men alligevel skulle der en tilfældighed til at sikre en reducering. På en halv tackling og et halvt skud hamrede den altid skudstærke Frede bolden op på sammenføjningen og Kiplev var først over returbolden, som han sikkert sendte ud i modsatte hjørne bag en chanceløs målmand.

Kort efter var Torp på pletten, da han på en lang bold fik prikket bolden forbi B93’s målmand. Men trods massivt presspil de sidste 10 minutter blev det ikke til flere mål, og Johannitterne måtte indkassere deres andet knebne nederlag på hjemmebane i denne sæson. Slutningen af kampen bød desuden på grove verbale angreb mod specielt dommeren fra et par af B93’s spillere, som følte sig direkte bortdømt. Men herfra skal blot lyde en stor tak til kampens dommer Stefan, der dømte en særdeles udmærket kamp set fra et objektivt synspunkt.

Trods nederlaget bevarer Johannitterne sin tredjeplads i tabellen på en bedre målscorer, og nu ser man frem mod topbraget mod Hellas, der har indtaget ligaens andenplads.