Kampreferat 10. maj 2007

Tredje sejr på stribe

Med en sejr på 2-1 over BK Olympia 1921 sikrede Johannitterne sig deres tredje sejr i træk i ligaen, hvor holdet på nuværende tidspunkt har revancheret til en fjerdeplads. For første gang i sæsonen havde man ikke en mand med udefra, men de 8 spillere, som Johannitterne kunne stille med, viste sig at være tilstrækkeligt, da formen efterhånden er blevet bedre hos de fleste spillere. Før kampen lå Olympia over Johannitterne i tabellen, så man vidste på forhånd godt, at det ville blive en svær kamp.

Dette viste sig da også at holde stik, da Johannitterne fra kampens start blev presset tilbage på banen. Men Johannitternes offensiv blev hurtigt en vigtig del af det defensive arbejde, og med et arbejdsraseri ud over det sædvanlige blev Johannitterne mere og mere spilstyrende. Man kombinerede sig godt rundt på banen, og lod ikke modstanderen få meget plads. Netop det aggressive presspil blev udslagsgivende for Johannitternes første sejr, hvor Morten opfangede en halvdårlig aflevering og spillede Aksel fri, der udplacerede målmanden mellem benene.

Føringen på 1-0 holdt frem til pausen, hvor der blev talt om hele tiden at skulle fokusere på defensiven, specielt fordi offensiven var godt kørende. Dette fortsatte i 2. halvleg, hvor Morten efter få minutters spil igen var i oplæggerens rolle med et fornemt indlæg til Aksel, der lige så fornemt headede bolden forbi målmanden.

Det lykkedes dog lige efter Olympia at reducere på en sjælden fejl af Kiplev, men Johannitterne holdt stand i resten af halvlegen, og vandt således fortjent deres tredje sejr i streg. Johannitterne har nu for alvor meldt sig ind i kampen om medaljepladserne, og det er vel at mærke to hold, der ligger bedre placeret i tabellen, som Johannitterne nu har besejret. Førhen tabte Johannitterne altid de tætte kampe, men nu ser det heldigvis ud til at tendensen har vendt.