Kampreferat 8. maj 2007

Ærgeligt nederlag til 3.g'erne

Johannitternes hidtil mest omtalte kamp til dato, kampen mod Johannesskolens 3.g’ere, endte med et skuffende nederlag for Johannitterne, der på forhånd ellers var regnet som storfavorit. Spørgsmålet er dog, om 3.g’erne ikke bare havde underspillet deres egne chancer? Da der var tale om en 11-mandskamp havde Johannitterne udvidet truppen med 6 spillere fra Johannesskolens 2.g-årgang, som bestemte ikke faldt igennem i forhold til Johannitternes vanlige niveau.

Kampens indledning var præget af to nervøse hold, der lige skulle vænne sig til de uvante forhold. Således var der ikke mange sammenhængende afleveringer, og chancerne udeblev også. Men efter knap 10 minutter fik Johannitterne hul på bylden efter et hjørnespark, som for en gang skyld ikke blev headet langt væk af 2.g’ernes forsvar. Kiplev var første mand over returbolden og serverede et perfekt indlæg til Hessel, der let kunne sende bolden i mål.

Scoringen satte liv i kampen, og blot 5 minutter senere lå bolden igen i kassen – denne gang bag Johannitternes målmand Hansen, som Mark fra 3.g havde udplaceret efter et flot soloridt på højrekanten. Mark var ligeledes i afslutterens rolle 10 minutter senere, da han på en tilfældig løs bold efter et langt målspark kom helt fri på klods hold og denne gang let kunne score.

2-1 til udeholdet var således stillingen, da holdene gik til pause, hvilket 3.g’erne uden tvivl måtte være mest tilfredse med spil og chancer taget i betragtning. For selvom man ikke havde skabt særlig mange chancer selv, havde man også stort set holdt 3.g’erne fra fadet, hvis man ser bort fra de to scoringer.

2. halvleg startede som 1. halvleg med et utal af tekniske fejl, og en masse brud i spillet. Det var også tydeligt at trætheden efterhånden begyndte at melde sig, og der blev hurtigt større mellemrum mellem kæderne. Dette betød også at kampen blev mere fysisk præget, og det var enkelmandspræstationer, der førte til de få store chancer.

Desuden var 2. halvleg præget af en række kontroversielle dommerkendelser. To 3.g’erer blev tildelt gult kort for hånd på bolden, og samtidig var deres angribere medvirkende i nogle mulige straffesparkskendelser. En sådan situation dannede også baggrund for 3.g’ernes udbygning af føringen i slutminutterne, hvor Torp fik tilkendt et yderst tvivlsomt straffespark, som han selv sikkert scorede på.

Johannitterne led altså et nederlag på 1-3 til et hold, der set over en hel kamp for den fortjente vinder. Specielt i 2. halvleg var Johannitternes indsats særdeles tam, og der blev aldrig rigtig spænding om resultatet. Så mens Johannitterne allerede kan rejse sig i torsdagens kamp mod BK Olympia, kan 3.g’erne går på læseferie med armene i vejret og selvtilliden i top.