Kampreferat 25. april 2007

Tenniscifre

For første gang nogen sinde lykkedes det Johannitterne, at holde modstanderen fra at score, og så formåede man oven i købet selv at sende bolden i nettet hele 6 gange. Dette gik ud over BK Frem i en kamp, der yderligere vil blive husket for den gode stemning såvel blandt spillerne som blandt de medrejsende fans.

BK Frem er en klub med traditioner, men Johannitternes modstandere har tydeligvis ikke tradition for at vinde. Målscoren efter 3 kampe lyder på 0-24.

Kampen startede med Johannitterne som det spilstyrende hold, men det var småt med chancer i indledningen. Men efter 10 minutter faldt det første mål, da Frede fra højrekanten sendte et perfekt indlæg ind til Anton, der på elegant vis tog bolden ned og sendte den i mål bag en chanceløs målmand. Frede var også ophavsmand til Johannitternes andet mål, idet han på en løs bold med sit kolde venstreben suverænt hamrede bolden i netmaskerne fra over 15 meters afstand – et mål, der uden tvivl kandiderer som det bedste mål scoret af Johannitterne nogen sinde.

I pausen var der naturligvis stor optimisme at spore, men samtidig var man godt klar over, at sejren på ingen måde var i hus endnu. Med denne indstilling gik man ind til 2. halvleg, hvilket hurtigt gav gevinst, da Aksel kom på måltavlen efter få minutter. Herefter fulgte et sandt målorgie fra Aksel, der i løbet af 2. halvleg nåede at score hele 4 gange, inden dommeren fløjtede kampen af til slutstillingen 0-6.

Johannitterne kunne efter kampen næsten ikke vente med at komme på banen igen, men de må vente til onsdag d. 2. maj, hvor de tager imod Volvox, som flere måske husker fra efterårets 3-3-kamp, hvor Volvox ufortjent fik udlignet i overtiden. Så holdet er tændt som aldrig før på snart at indkassere forårets anden sejr.