Kampreferat 18. april 2007

Stadig uden point

Johannitterne er stadig uden point under KBU-regi – både i indeværende sæson, men samtidig også på hjemmebane siden første kamp for præcis ét år siden. Dette står klart efter endnu et hjemmebanenederlag, denne gang til Christianshavn Idrætsklub, som med nød og næppe hev en sejr på 2-1 hjem.

Engens ringe tilstand bidrog ikke i til at gøre kampen mere mindeværdig.

Dette kampreferat bliver ualmindelig kort, hvilket skal understrege den store skuffelse blandt spillerne. Johannitterne indledte nemlig kampen med at komme foran, da et indlæg fra Morten blev rettet af og endte i nettet. Inden pausen lykkedes det CIK at udligne, og 2. halvleg blev en stillingskrig ud over det sædvanlige, men med få minutter igen trak CIK det længste strå, og med Johannitternes enorme afbrændere i de døende sekunder blev slutstillingen 1-2.

3 af holdets profiler er udtaget til kamp for 1. holdet allerede lørdag på Valby IP, og på onsdag spiller Johannitterne selv samme sted mod Frem, der hidtil er løbet ind i to nederlag på henholdsvis 8-0 og 10-0. Så måske har Johannitterne deres første point inden for rækkevidde.