Kampreferat 24. september 2006

Sejren smidt væk i sidste sekund

Så kom der endelig point på kontoen! Dette skete, da holdet mødte Volvox, i en kamp, hvor det som sædvanlig kneb med at stille med et fuldtalligt mandskab, og holdets uofficielle træner, Henrik Hoffmann, måtte således træde til. Trods dette handikap kunne Johannitterne stille til start med et rimelig slagkraftigt mandskab.

Henrik viste hurtigt, at fysikken var på plads, hvorimod kondien og teknikken haltede lidt.

Dette kom hurtigt til udtryk i kampen, hvor Johannitterne tog styringen fra start, og spillede flot, teknisk præget fodbold, der resulterede i flere gode tilbud, hvor et stolpeskud fra Thor var det største. I midten af 1. halvleg kom forløsningen, og lånespilleren Daniel kunne krone et gennemspillet angreb med sikkert at udplacere målmanden. Kort efter var han igen på pletten, men denne gang spillede han på tværs til Anton, der let kunne sparke bolden i det tomme mål.

Anton var i kampen mere offensiv end han plejer, hvilket da også førte til hans første officielle scoring for Johannitterne.

Men herfra gearede Johannitterne lidt ned, hvilket gav mere spil til Volvox, der dog aldrig blev rigtig farlige. Det var således et meget tilfreds Johannit-hold, der kunne gå til pause med en tro på, at efterårets første sejr næsten var i hus. Men dette viste sejr hurtigt fra 2. halvlegs start at give bagslag, da Johannitterne startede i et sløvt tempo, der gjorde det let for Volvox, at komme frem til chancer. Dette gav da også bonus, da en maskeret afslutning fangede den kort vikarierende målmand, Morten, på det forkerte ben. Men et målmandsskifte rådede ikke bod på dette, da et selvmål fra Anton kort efter gav Volvox udligningen.

Udover Morten vikarierede også Thor som målmand for Sebastian, der mente, han havde for meget energi til målmandsposten.

Endelig vågnede Johannitterne og overtog spillet, hvilket 10 minutter før tid førte til en fremragende scoring fra Morten på et skud fra distancen. Johannitterne var på vej mod sejren, og for hvert minut der gik, troede holdet mere og mere på det. Men så skete det værst tænkelige: en lang bold fra Volvox' forsvar fejlvurderede både Sebastian og Hessel og hoppede over dem, og Volvox' angriber kunne med lidt held møve bolden i mål til en ufortjent udligning langt, langt inde i dommerens overtid, der ifølge mange af Johannitternes spillere var længere, end der kunne argumenteres for, hvilket måske hang sammen med, at dommeren også var Volvox' træner!

Men kampen endte altså 3-3, hvilket naturligvis var en enorm skuffelse for Johannitterne, der med en sejr kunne have avanceret i tabellen, men ligger med det ene point stadig på en sidsteplads i gruppens point med to andre hold, men med en væsentlig dårligere målscore. Søndag d. 1/10 og mandag d. 2/10 bliver således to meget afgørende dage for Johannitterne, da man her skal møde de to andre bundhold i kampen om at undgå den nedværdigelse, som sidstepladsen naturligvis medfører.