Kampreferat 18. september 2006

Årets kamp på Engen

Der er noget med Johannitterne og træningskampe. For udover, at træningskampene normalt lokker langt flere tilskuere til kamp end turneringskampene, har Johannitterne også til vane ligefrem at spille god og seværdig fodbold. Dette blev tykt understreget, da Johannitterne i en 11-mandskamp tørnede ind i Johannesskolens 3.g'ere, der på forhånd tilsyneladende havde forventet end nem kamp mod Johannitterne. Men dette skulle vise sig ikke at blive tilfældet.

Johannitterne kunne kun stille til start med 9 af deres egne spillere, men så er det godt, at der er hjælp udefra at hente.

Fra kampens start fik 3.g'erne dog tilkæmpet sig et lille overtag, hvilket udmøntede sig til en scoring, hvor Johannitterne ikke lykkedes med offside-fælden. Tidligere har man oplevet et Johannit-hold, der på dette tidspunkt allerede ville begynde at slå op i banen, men målet skabte denne gang lige den modsatte effekt. Johannitterne overtog så småt mere af spillet, og kom frem til en del pæne chancer, inden forløsningen kom, da dagens dommer, Stefan, pegede på straffesparkspletten, efter hånd på bolden fra en modstander. Scheel eksekverede sikkert dette til en scoring, og stillingen 1-1 holdt frem til pausen.

3.g'erne kunne efterhånden, som kampen skred frem, konstatere, at det ikke blev helt så nemt, som flere spillere på forhånd havde meldt ud.

Men 3.g'erne var fortsat i gavehumør, og få minutter inde i anden halvleg blev Aksel klodset fældet inde i feltet, og endnu engang viste Scheel, at han er den rigtige mand til at skyde straffespark. Johannitterne spillede nu med stor selvtillid, og angrebslysten var helt i top, hvilket medførte flere store chancer, hvor kun en god målmandspræstation var i vejen for en udbygning af føringen. Men samtidig blev nogle for ivrige og glemte til tider, at der også skulle lukkes af bagi. Dette førte til en udligning, hvor endnu en stikning i dybden resulterede i en scoring fra 3.g'erne.

Herfra stod kampen og vippede til begge sider, men Johannitterne var heldige og dygtige at trække det længste strå, da Morten med 10 minutter tilbage af kampen på et indlæg kunne sende bolden i mål uden chance for målmanden. Nu udviklede kampen sig til at være en decideret voldelig affære, hvor 3.g'erne lod deres frustrationer gå ud over Johannitterne, hvilket resulterede i to udvisninger. Dette sammenholdt med, at 3.g'erne skulle op og satse lidt for at opnå udligningen, betød at Johanniterne fik en del store chancer, som man dog brændte på det skammeligste. Til gengæld havde 3.g'erne i de døende sekunder en enorm chance, som Frede suverænt fik afværget, og Johannitterne kunne ånde lettet op, og lade sig hylde som vindere af kampen, blandt deres mange fans.

Sebastian var én af dem, der måtte ligge krop til 3.g'ernes svinske spil, der dog også resulterede i et par udvisninger.

Men her er man dog også nødt til at trække i håndbremsen for euforien. For på nuværende tidspunkt ligger Johannitterne nemlig som absolut bundprop i 7-mandsligaen med kun 3 point for 5 kampe, hvilket i øvrigt kom i hus, da udeholdet valgte at udeblive. Johannitterne spiller deres næste kamp mod Volvox søndag d. 24. september, og hvis man vil gøre sig forhåbninger om, at få point i denne kamp, er man nødt til at fastholde det gode spil fra kampen mod Johannesskolens 3.g'ere.