Kampreferat 11. september 2006

Trist gensyn

For Johannitterne var det et særdeles trist gensyn med BK Fremad Amager, som de fleste nok husker fra deres mongol-besatte mandskab, som Johannitterne kørte fuldkommen over i foråret. Denne gang blev Johannitterne nemlig i den grad nedsablet af et hold, der ligner en sikker samlet vinder i efterårssæsonen. Johannitterne havde til kampen fået en række afbud, og derfor havde man lånt 3 spillere fra Johannesskolens 3.g-årgang.

Anton (th.) havde grundet sin skade meldt sig klar som dommer i kampen, hvilket han gjorde udmærket.

Som det er set mange gange før, lykkedes det Johannitterne at komme foran på et fremragende skud af lånespilleren Nikolai. Men bare to minutter senere førte Amager-holdet med 2-1, og herfra gik målene ind bag Frede på stribe, og ved pausen var stillingen 7-1 til udeholdet BK Fremad Amager. Johannitterne kunne konstatere, at fysikken havde gjort den store forskel hidtil, da flere af modstanderens mål var scoret ved, at spillerne møvede sig igennem forsvaret og var yderst skarpe i afslutningerne.

2. halvleg startede præcis som første med en scoring fra Johannitterne, hvor Nikolai lagde en perfekt stikning til Scheel, der sikkert udplacerede målmanden og dermed scorede sit første mål for Johannitterne nogensinde. Men igen kom BK Fremad Amager hurtigt igen, men Johannitterne formåede dog at holde dem nede på 4 mål i 2. halvleg, og dermed var slutresultatet 2-11.

Henrik "Hønse" Hoffmann var til kampen med som træner, hvilket bl.a. betød, at der kom lidt mere styr på udskiftningerne.

BK Fremad Amager var simpelthen en for stor mundfuld for Johannitterne, og selv om holdene havde spillet mod hinanden 100 gange, er det svært at forestille sig, at Johannitterne havde fået en eneste sejr. Der var i hvert fald langt fra det BK Fremad Amager-hold, Johannitterne mødte i foråret og tævede med 8-2, til det hold Johannitterne stod over for denne gang.