Kampreferat 1. oktober 2006

Nederlag på 4-2... igen

Johannitterne spillede søndag formiddag sin tredje kamp Kastrup i klubbens historie, og endnu engang blev det til et knebent nederlag. Første kamp i Kastrup var mod Amager FF, hvor Johannitterne tabte 3-2 og sidste gang inkasserede Johannitterne et nederlag på 4-2 til Kastrup - præcis ligesom det var tilfældet denne gang. Denne gang var det dog ikke en manglende bredde som i de to forrige opgør, der kostede sejren, men i stedet en helt ufattelig ineffektivitet foran mål.

Som det måske kan fornemmes på billedet var banen meget våd, hvilket betød en del fejl fra begge hold i 1. halvleg.

Som det også var tilfældet sidste gang, Johannitterne mødte Kastrup, var det ulideligt varmt, men denne gang havde Johannitterne dog en enkel udskifter med i en trup, der vel at mærke kun bestod af spillere fra holdet. Derfor var der også langt bedre styr på spillet denne gang, og fra kampens start blev det til flere gode forsøg, og et højt pres på modstanderen betød, at det var småt med chancer i den anden ende. Men da chancen så endelig bød sig, var Kastrup enormt skarpe, og således scorede holdet til både 1-, 2- og 3-0 i en første halvleg, der rent spillemæssigt havde været meget lige.

Dog havde Johannitterne stadig en tro på, at dette kunne vendes, men 2. halvleg fortsatte, hvor 1. halvleg slap. Johannitterne producerede stadig et hav af chancer, hvor specielt Morten var slem til at blive tacklet i skudøjeblikket eller at skyde forbi mål, men ind ville bolden ikke. Dog var skarpheden hos Kastrup også ved at blive ringere, og det blev kun til et enkelt mål fra deres side i 2. halvleg.

Her ses endnu en chance, der løber ud i sandet for Johannitterne.

Først med 3 minutter tilbage af kampen kom der endelig hul på bylden. Og karakteristisk for Johannitternes spil var det et hjørnespark, der gav scoringen, da en løs bold, som målmanden ikke kunne holde fast på, endte hos Aksel, der halvliggende i luften fik bolden over stregen. Dette var startskuddet til et vildt helbanepres fra Johannitterne, hvilket resulterede i endnu en scoring minuttet efter, hvor Münther, Morten og Aksel kombinerede sig igennem Kastrups forsvar, og Aksel kunne således let sende bolden det sidste stykke ind i mål til hans andet mål i kampen – og i denne sæson, hvor han nu for alvor puster Morten i nakken, der har scoret 3 gange.

De to scoringer fik i den grad humøret op hos spilleren efter kampen, og specielt Aksel var personligt glad for sine to kasser.

Mere blev det dog ikke til, og man kunne efterfølgende ærgre sig gevaldigt over, at scoringer først var indtruffet så sent. Men samtidig var der optimisme at spore frem mod næste kamp, som er bundgyseren mod Pioneren, hvor Johannitterne er tvunget til at vinde, hvis holdet ikke skal havne på den pinefulde sidsteplads i puljen. Derfor opfordres der til, at alle fra Johannesskolen lægger strejken på hylden for en tid og møder op på Engen for at støtte Johannitterne i deres sidste hjemmekamp i 2006.