Kampreferat 5. november 2006

Lige som sæsonen for snart 7 måneder siden blev skudt i gang i venskabskampen mod Grøndal Boldklub, var de grønblusede også modstanderen i sæsonens sidste kamp. Og lige som den første duel var der tale om en 7-mandskamp. Men denne gang kunne Johannitternes trække sig sejrrigt ud af kampen.

Tempoet var under vanlig standard for begge hold, men viljen til sejr var stadig til stede. I 1. halvleg skiftedes de to hold til at score, hvilket medførte et halvlegsresultat på 3-2 i Johannitternes favør. Det samme mønster gjorde sig gældende i 2. halvleg, og således fik Johannitterne efter succesen i Fælledparken deres anden sejr i træk til at lune sig på, og kan nu gå på en velfortjent vinterpause.

Atter en gang mødtes de grøn/hvide med Johannitterne, der i dag var trukket i det sorte outfit.


Kampen var meget speciel, da det var det over 3 år gamle fodboldhold Grøndal Boldklubs sidste kamp nogen sinde i holdets nuværende form. For efter vinterpausen er holdet blevet nødt til at fungere som FC Damsøs 1. hold, hvilket også betyder, at der bliver tale om et åbent hold, som desuden nu også får tilknyttet en træner.

På nuværende tidspunkt er der også udsigt til forandringer for Johannitterne, om end ikke lige så store. Der er nemlig planer om netop at skifte til FC Damsø, først og fremmest fordi det er væsentligt billigere her, men også fordi der har været stor utilfredshed med Vanløse IF's måde at håndtere tingene på. Desuden får de spillere, der ønsker at træne, med skiftet også mulighed for dette, da der bliver fri mulighed for at deltage i 1. holdets træning.


Retur til foregående

Featured spillerprofil

Morten

Topscoreliste

  • Frede: 8
  • Morten: 8
  • Mathias: 1
  • Aksel: 1

Sidste kamp

Turnering
Johannitterne - Bk. Skjold
Lørdag d. 18/10 kl. 11.00
Engen

Forrige kamp

Turnering
Amager FF - Johannitterne
Lørdag d. 11/10 kl. 11.00
John Tranums Alle