Kampreferat 29. maj 2006

Afklapsning på 5-0 trods god indsats

Der blev gået til stålet, da Johannitterne og B1903 tørnede sammen på Engen for øjnene af blot to tilskuere i skikkelse af ingen ringere end vores kære engelsklærer Hanne samt faderen til vores kære historie- og idrætslærer Stefan, der i dag var hyret som dommer. Men hvad der manglede i tilskuereopbakning i forhold til seneste hjemmekamps flotte tilskuertal var der til gengæld i fight og vilje fra Johannitternes side - specielt i første halvleg.

Vanen tro havde Johannitterne en udefrakommende spiller med til kampen - denne gang målmanden Christopher Hansen, der gjorde det godt i buret trods de fem inkasserede mål og var da også på tale som "man of the match" efter flere klasseredninger. Ellers var hele otte mand fra Johannitterne mødt op, dog er det værd at bemærke at Simon Frost stadig har sin debut til gode i turneringen.

Der blev gået til den, og glidende tacklinger rev flere gange græsset af banen.

Som nævnt var fight og vilje nøgleordene i kampen, og Johannitterne kunne velfortjent gå til pause uden at indkassere et eneste mål. Dog havde man heller ikke formået at score i den anden ende, og faktisk var det generelt en meget chance-fattig halvleg. Johannitternes bedste forsøg kom fra Frederik, der for en gangs skyld skulle vise sine kvaliteter i marken, men skuddet prellede desværre af på overliggeren. I de første 10 minutter af anden halvleg fortsatte mønstret fra de første 30 minutter, men herefter begyndte det at gå ned ad bakke, da det lykkedes B1903 at komme på måltavlen to gange inden for ganske få minutter. Kampen lå herefter og vippede frem og tilbage, og det kunne have set ganske anderledes ud, hvis Mortens skud på indersiden af stolpen, var gået i nettet. Men sådan gik det ikke og i stedet lukkede B1903 kampen med deres tredje mål, hvorefter Johannitterne gik fuldstændig i opløsning og lod udeholdet score til både 0-4 og 0-5.

Som nævnt tidlige var Stefans far i dag på sidelinjen for at bakke Johannitterne op, og efter kampen stod han klar til at overrække fidusbamsen (i skikkelse af en fisk), til kampens bedste spiller, hvilket efter hans mening var Christopher Scheel.

Efter kampens skuffende resultat kan Johannitterne godt se langt efter den top-3 placering, som flere af spillerne havde sat sig som mål inden sæsonstarten. Holdets officielle målsætning om en top-5 placering er dog stadig inden for rækkevidde, men det kræver formentlig sejr i to ud af de tre sidste kampe. Dette måtte således gerne gå hen og blive i næste kamp mod reklame-holdet Wowern, som spilles på Engen. Kamptidspunktet er endnu ikke fastsat men følg med her på siden for nærmere information senere i løbet af denne uge.