Kampreferat 23. maj 2006

Sejr i Sundby

Mathias von Jessens forudsigelse om at Johannitterne ville vinde over Fremad Amager holdt stik. Kampen endte 8-2 til Johannitterne, men det var desværre slet ikke så meget som forventet. Allerede fra start var det ikke helt som det skulle være, da så mange af spillerne havde meldt afbud, at to gæstespillere deriblandt en gammel kending - Mikkel måtte træde til, blot for at der kunne stilles hold.

Mens Kristian Vest og Holle så til fra sidelinjen, gennemførte Johannitterne et af kampens mere vellykkede angreb.


I kampens første minutter lagde Johannitterne distancen til modspiller-holdet via. 2 hurtige scoringer. Det der blev en let kamp for spillerne, blev et mareridt for pressechefen, der som bekendt også er kameramand. Da kampen skulle filmes viste det sig at videobåndene manglede. Ydermere måtte kampens ene kommentator Sebastian træde til som dommer, da Fremad Amager ikke havde sørget for en.
En halv time, et videobånd og en håndfuld scoringer senere, var kampen klar til at blive filmet. Dog gjorde dårlige lydforhold at den altid upartiske kommentator Holle efterfølgende har måtte indtale lyden til videoen i studiet.

Efter kampen sagde modstander holdet tak for kampen til Johannitterne. De var overbeviste om, at vi havde holdt igen med vores spil.


I kampens anden halvdel formåede Johannitterne ikke at udnytte deres angrebschancer ordentligt, hvilket resulterede i at der kun blev scoret 2 gange. Morten brændte et par gode chancer, hvilket en enkelt gang åbnede op for en farlig kontra. I forsvaret haltede det også lidt, hvilket gjorde at Fremad Amager 2 gange havde fri bane ind til målet. Men heldigvis gik bolden kun ind en af gangene. Så stod kampen på 8-2, hvilket også blev slutresultatet.
På mandag spilles næste kamp mod B 1903, hvor vi håber på et tilskuerantal lig det fra forrige hjemmebanekamp.


Retur til foregående

Featured spillerprofil

Morten

Topscoreliste

  • Frede: 8
  • Morten: 8
  • Mathias: 1
  • Aksel: 1

Sidste kamp

Turnering
Johannitterne - Bk. Skjold
Lørdag d. 18/10 kl. 11.00
Engen

Forrige kamp

Turnering
Amager FF - Johannitterne
Lørdag d. 11/10 kl. 11.00
John Tranums Alle