Kampreferat 15. maj 2006

Nederlag på Engen

Johannitterne måtte desværre for anden gang på tre kampe gå fra banen uden point. Trods den enorme tilkueropbakning, hvor hele 20 personer gik gennem tælleapparaterne, havde dette ikke den ønskede effekt. Udeholdet Jægersborg var simpelt skarpere, hvilket resulterede i en forholdsvis sikker 5-2 sejr.

Inden kampen var der arrangeret fællesspisning for fremmødte tilskuere. Her ses kommentator Sebastian og Kameramand Kristian der varmer op til kampen.

Kampen startede katastrofalt for Johannitterne, der overhovedet ikke var klar fra start, og efter et par minutter var man allerede bagud. 10 minutter senere gik det for alvor stærkt og på 3 minutter scorede Jægersborg hele 3 mål, og det lignede så småt et regulært kollaps. Men Johannitterne kunne trods alt gå til pause med et lille håb, da Aksel kort forinden havde reduceret til 1-4 på et flot lop.
Dette håb blev forstærket, da Aksel igen var på pletten efter godt kombinationsspil med Morten. Men så blev det heller ikke til mere, og rent spillemæssigt var 2. halvleg en sløj affære, hvor Johannitterne trods alt fik rettet gevaldigt op for defensiven men samtidig ikke formåede at reducere yderligere - trods en del gode tilbud.

På trods af det halvvåde vejr kunne Krede og flere af de andre spillere godt få tid til at skylle nederlaget ned med en god Tuborg.

Næste kamp spilles tirsdag den 23/5 på udebane mod BK. Fremad Amager. Analyseeksperten Mathias von Jessen har tidligere forudsagt at Johannitterne vil sejre over dette hold, da de indtil videre har tabt alle deres kampe. Johannitternes kommende kamp kan måske godt gå hen og blive gyser, da BKFA netop har vundet deres første kamp. Tilskuerne kan se frem til et brag af en fodboldkamp.