Kampreferat 10. maj 2006

Første sejr!

Så kom Johannitternes første sejr endelig i hus! I udekampen mod BK Skjold vandt Johannitterne nemlig med hele 8-3. Kampen blev spillet på en mere eller mindre umulig bane, hvor det var langt mellem græsstråene, hvilket Johannitterne formåede at udnytte bedst. Endnu engang var der ikke helt den ønskede opbakning fra Johannitternes spillertrup, og derfor måtte to spillere (Hessel og Mikkel) uden tilknytning til Johannitterne træde til.

Et godt sammenspil sikrede hurtigt Johannitterne førestøjen.

Kampen startede i højt tempo med et lille spilovertag til Johannitterne, hvilket da også udmøntede sig i en scoring fra debutanten Aksel. Men som i de foregående kampe holdt den tidlige føring ikke længe for endnu engang udlignede modstanderne. Men kort før pausen lykkedes det Aksel at score sit andet mål, og holdene kunne således gå til pausen med en føring til Johannitterne på 2-1.

Pausen blev udnyttet optimalt, og der blev hurtigt avanceret i anden halvleg.

Efter pausen fortsatte Johannitterne det sprudlende spil, og nu begyndte det også at udmønte sig i scoringer. Dog fik BK Skjold reduceret, men sejren kom aldrig i fare, og det var kun et spørgsmål om sejrens størrelse. På scoringstavlen kom Thor, Münther, Morten og Aksel med ét mål hver i 2. halvleg, samt gæstespilleren Mikkel med 2 flotte scoringer. Endelig fik Skjold endnu engang reduceret, men det havde kun kosmetisk betydning.

Efter kampen blev der taget et midlertidigt holdbillede af Johannitterne med FCK-Parken i baggrunden. Forhåbenligt kan der snart blive taget et rigtigt holdbillede.

Således var der stor optimisme at spore hos holdet efter kampen med hensyn til de kommende kampe. På nuværende tidspunkt ligger holdet nr. 5 i ligaen, dog med en kamp mindre end de fleste andre hold.
Næste kamp et på mandag hjemme mod Jægersborg, hvor der er gang i det helt store arrangement, og der forventes således stor opbakning til Johannitternes første hjemmekamp nogen sinde, som også vil blive optaget på kamera med Sebastian Kronborg og Anders Holstborg som kommentatorer.