Kampreferat 12. juni 2006

Kedeligt nederlag i varmen

Med cifrene 4-2 i Kastrups favør led Johannitterne deres femte nederlag i sæsonen, heriblandt andet knebne nederlag i Kastrup. Ligesom i det første nederlag på 3-2 til Amager FF, kunne Johannitterne stille med en noget amputeret trup til kampen mod Kastrup, hvor man var nødt til at finde tre forstærkninger, for overhovedet at kunne stille hold. Dette blev således Hessel, der før har optrådt i den hvide trøje, samt Lauritz og Scheels lillebror, der er nye i denne sammenhæng.

Thor og Münther var udover Scheel og Morten de eneste Johannitter, der havde meldt sig klar til kamp, hvilket ikke er godt nok, hvis man vil være med i toppen af ligaen.

Selvom kampen først startede kl. 19.30 var det stadig ulideligt varmt for de 14 spillere. Men hvor Kastrup havde medbragt 3 udskiftere til kampen, var samtlige Johannitter tvunget til at spille hele kampen, hvilket i den grad satte sit præg på tempoet i kampen. Til tider så det næsten helt komisk ud, når Johannitterne hang med 3-4 mand oppe i angrebet mens Scheel ihærdigt forsøgte at klare ærterne foran sin lillebror i målet. Trods et stort fighterhjerte kunne han dog trods alt ikke forhindre at Kastrup fik scoret to mål i 1. halvleg.

Da Kastrup også spillet i hvide trøjer var Johannitterne nødt til at tage deres sponsorerede udebanetrøjer på.

I den anden ende brændte Johannitterne chance på chance, hvilket den ekstremt dårlige bold nok skal have en del af skylden for. Enten blev bolden losset 5 meter over mål, eller også blev det til en flad jordtriller, som målmanden let kunne samle op. Først i de døende sekunder kom Johannitterne på tavlen, da Lauritz, der i kampen hovedsageligt slog sine folder i angrebet, fik scoret efter en overtalssituation. Stillingen var således 2-1 til Kastrup, da holdene gik til pause, hvilket Kastrup nok kunne være mest tilfredse med, eftersom Johannitterne reelt havde været det bedste hold på banen.

Johannitterne havde ikke indstillet sigtekornet ordentligt op til kampen mod Kastrup, og sparketeknikken var ikke noget at skrive hjem om.

2. halvleg lignede 1. halvleg til umiskendelighed, den eneste forskel var, at specielt Johannitterne nu så endnu mere slidte ud. Scoringerne faldt også i samme mønster, eftersom Kastrup lagde ud med to mål, hvorefter Morten fik pyntet på resultatet med sin scoring til 2-4. Men det havde altså kun kosmetisk betydning.
Johannitterne var naturligvis ekstremt skuffede efter kampen, og alle følte, at dette var en kamp, som de burde have vundet. Men sådan gik det altså ikke, og dermed kan Johannitterne godt vinke farvel til den femteplads, holdet før sæsonen havde som deres målsætning. På nuværende tidspunkt ligger de på en ottendeplads, og det kræver en sejr i den sidste svære hjemmekamp på lørdag mod topholdet Husum BK for at revanchere i tabellen. Vi håber, at en masse fans har lysts til at lægge vejen forbi Engen og give Johannitterne den opbakning, der skal til, for at slutte sæsonen af på en ordentlig måde.