Kampreferat 6. juni 2006

Klasseforskel på Engen

Ligesom i kampen mod B1903 blev der gået til stålet og kæmpet om hvert eneste græsstrå, da Johannitterne og topholdet i ligaen Wowern krydsede klinger. Som altid formåede Johannitterne ikke at stille hold med egne spillere, og de to gamle kendinge Christopher Hansen og Mathias von Jessen var således med i truppen. Desuden måtte den officielle kommentator Sebastian Kronborg træde til i 2. halvleg, efter to af Johannitterne blev skadede.

I første halvleg prøvede Johannitterne at spille defensivt, men da det ikke helt virkede, blev det senere forsøgt at få bolden op i angreb.

Kampen blev spillet under smukke omgivelser på Engen, hvor solen bagte fra den skyfrie himmel. Johannitterne lagde som sædvanlig godt ud og Wowern blev ikke rigtig farlige i starten af kampen. Til gengæld var det også småt med chancer i den anden ende, hvor topscorer Aksel var hårdt savnet. Først efter 20 minutter lykkedes det Wowern at pacere en ellers velspillende Hansen efter halvsløj opdækning. Johannitterne var tvunget til at løbe unødigt mange meter, og det var som oftest forgæves, hvilket var frustrerende for flere af spillerne. Kort før pausefløjtet lynede Wowern igen efter et velspillet angreb, som man kun kan tage hatten af for.

Kun et par enkelte gange var Johannitterne virkelig oppe og lægge pres på Wowern. Her forsøger Schell at lave en målchance.

Anden halvleg blev en resultatmæssig katastrofe for Johannitterne. Således scorede Wowern både til 3, 4, 5, 6 og 7-0, inden Johannitterne kom på måltavlen. Symptomatisk for kampen skete dette efter en dødbold, hvor Scheel filmede sig til et frispark ved kanten feltet, som han selv lidt heldigt scorede på. Efter endnu en Wowern-scoring, lykkedes det Johannitterne at tilkæmpe sig et hjørnespark, som Anton flot lagde til rette for målmand Hansen, som havde bevæget sig med frem. Dette overbeviste da også de fleste om, at han skulle kåres som kampens spiller, og få den eftertragtede fidusfisk. Inden slutfløjtet nåede Wowern at score endnu et mål til slutresultatet 2-9.

I pausen var det tid til selvransagelse. Johannitterne forsøgte at lægge hård ud i anden halvleg, men Wowern kom hurtigt i gang med angrebsspillet igen.

Efter kampen var det en flok skuffede Johannitter, der forlod banen, og det er efterhånden så godt som umuligt at opnå klubbens officielle målsætning - top 5, da Johannitterne på nuværende tidspunkt ligger nr. 7 med to svære kampe tilbage. Til slut skal der lyde en tak til de tre udefrakommende spillere, der hjalp til i dag, samt kampens dommer i skikkelse af Danny, der gjorde et glimrende stykke arbejde. I denne sammenhæng kan vi også nævne kommentator Anders Holstborg samt vores kameramand Kristian Vest.