Fanzone

Teambuilding i midtsjælland

Johannitterne går nye veje for at styrke holdet – både på det færdighedsmæssige og sociale plan. 7 spillere fra holdet kastede sig således over disciplinen fodboldgolf på Danmarks største bane med 18 huller af forskellige sværhedsgrader og længder mellem 17 og 150 meter. Vejret var fabelagtigt, så alt tydede på en hyggelig eftermiddag i den midtsjællandske natur.

Vejret var som skabt til fodboldgolf.


Banens par er som i rigtig golf 72 spark, hvilket ingen spillere dog kom ned på. Tættest var Kiplev og Frede, der kunne dele 1. pladsen med en score på 83 spark – 11 over banens par. Herefter kom Morten (84), Anton (86), Hansen (91), Mathias (93) og Krede (94). En detaljeret stilling kan ses nedenfor.

Klik for stor udgave af resultaterneDer blev nøje holdt regnskab med sparkene, og Frede var ikke bleg for at gøre opmærksom på 2 eagles i træk fra hans side.


På hul 10, hvor man skulle få bolden over ”søen”, lykkedes det alle at lave en birdie (1 spark under par), og både Frede, Anton og Mathias scorede sågar en eagle (2 spark under par). Herudover fik Frede eagle på hul 5 og 6, mens Mathias fulgte trop på hul 18. Andreas og Morten scorede til gengæld hhv. 4 og 5 birdies, og sammen med Hansen fik de også hole-in-one på hul 16.

Alle kom helskindet over søen; her rammer Anton greenen fra teestedet.

Kun på 6 huller lykkedes det ingen at få bedre end par, hvoraf hul 1 gav alle mindst en bogey (1 spark over par), mens ingen opnåede bedre end double bogey (2 spark over par) på hul 4. På de resterende 12 huller fik mindst én minimum birdie.

På flere baner skulle der sparkes igennem for at nå helt op til hullet, hvilket bl.a. kostede en tur i marken for Morten.


Anton tegnede sig for den mest stabile præstation, idet han ikke fik dårligere end en double bogey, men på den anden side kun fik 1 birdie og 1 eagle. Modsat inkasserede både Mathias og Krede en 10’er.

Mathias var ikke altid lige heldig med sine puts, hvilket kostede ham flere dumme ekstra spark.


Da de 18 huller var overstået vendte holdet næsen mod Fredes hus, hvor der stod grillmad på menuen efter en god omgang alternativ fodbold. En lignende form for teambuilding vil uden tvivl komme på tale senere på året, men nu drejer det sig om Johannitterne 2 sidste i ligaen i bestræbelserne på at få medaljer i denne sæson.Retur til foregående

Featured spillerprofil

Morten

Topscoreliste

  • Frede: 8
  • Morten: 8
  • Mathias: 1
  • Aksel: 1

Sidste kamp

Turnering
Johannitterne - Bk. Skjold
Lørdag d. 18/10 kl. 11.00
Engen

Forrige kamp

Turnering
Amager FF - Johannitterne
Lørdag d. 11/10 kl. 11.00
John Tranums Alle