Anførerens Klumme

Anton Hammershøy: Vi skal levere! - 22/4-06

Onsdag spillede vi vores første kamp nogensinde mod Grøndal Boldklub, som desværre endte med et nederlag på 5-2. Men jeg hæfter mig mere ved, hvad vi præsterede på banen, hvor vi endda ved, vi kan blive meget meget bedre. Indsatsen var klart godkendt, og det lover godt for vores fremtidige kampe.
Opstarten for Johannitterne er generelt gået rigtigt godt og intensiteten til træning har været høj blandt det mere eller mindre høje antal, der valgte at møde op. I denne sammenhæng må jeg desværre beklage at have været en del væk på grund af en irriterende skade i foden. Ud over den til tider manglende opbakning, har det danske forårsvejr desværre også hæmmet opstarten lidt, hvor træningen er foregået på grus og i diverse indendørs haller. Vi har således endnu ikke været på græs, selvom datoen siger d. 22. april. Det ser vi utrolig meget frem til, for rigtig fodbold skal spilles på græs! Ingen tvivl om det.
Hvis vi skal se lidt frem mod vores kommende 9 turneringskampe, er det klart, at vi skal være klar fra start for at opnå den ønskede placering - nemlig top 3. Derfor er det også på tide at komme i ordentlig form, hvilket egentlig gælder for samtlige spillere (specielt Thor!). Vi skal levere fra første fløjt på lørdag kl. 11.00, hvor vi starter sæsonen på Amager mod Amager FF. Herefter kommer kampene som perler på en snor, og her er det vigtigt at pointere, at vi er nødt til at være 100 % fokuserede i hver eneste kamp for at forhindre, at sæsonen bliver en pose blandede bolsjer. Jeg vil i den anledning også opfordre på det kraftigste til, at folk med et hvilket som helst tilhørsforhold til Johannitterne møder op til kampene, såvel hjemme som ude. Det vil være en enorm støtte til os - den berømte 8. mand.
Vi regner med at se jer til kamp - FORZA Johannitterne

Vi ses!
Anton Hammershøy
Retur til foregående

Featured spillerprofil

Morten

Topscoreliste

  • Frede: 8
  • Morten: 8
  • Mathias: 1
  • Aksel: 1

Sidste kamp

Turnering
Johannitterne - Bk. Skjold
Lørdag d. 18/10 kl. 11.00
Engen

Forrige kamp

Turnering
Amager FF - Johannitterne
Lørdag d. 11/10 kl. 11.00
John Tranums Alle